Taxi do aerodroma

Regularan taxi transfer putnika do aerodroma Nikola Tesla po ceni koju je odredio grad Beograd. Taxi prevoz do aerodroma sa profesionalnim TAXI vozačima

Zašto koristiti regularan taxi prevoz do aerodroma?

Da li vam se isplati rizikovati za razliku od 200-300 dinara oko cene po vožnji do aerodroma Nikola Tesla?
Jeste li sigurni da je taxi prevoz do aerodroma Beograd bezbedan sa neregitrovanim agencijama koje zaposljavaju neiskusne vozace?
Da li sigurni da ove agencije koje nude divlji taxi prevoz do po jeftinijoj ceni zapošljavaju vozače koji su obavili lekarski pregled, koji je obavezan za regularne taksiste? 
Koliko iskustva u vožnji može da ima divlji taksista koji položio vozački ispit pre par meseci?
Da li su punici u taxi transferu do aerodroma Beograd osigurani u ne registrovanim firmama?

Bezbedan taxi transfer do aerodroma!

Mi smo grupa registrovanih taxi preduzetnika koja se udružila radi što boljeg obavljanja taxi prevoza do aerodroma i sa aerodroma Nikola tesla do centra grada Beograd i okollnih nasellja i mesta u Srbiji i regionu. Mi se trudimo da taxi prevoz do i sa aerodroma podignemo na nivo evropskih i svetskih gradova. Ako želite da uštedite 200-300 dinara za vožnju do aerodroma, onda niste na pravoj web prezentaciji! Svi smo regularni taksi prevoznici sa dugogdišnjim iskustvom i validnim taxi licencama i poštujemo zakonske propise vezane za obavljanje taxi prevoza u Beogradu: Tehnički pregled za ispravnost taxi vozila obavljamo po zakonu na svakih 6 meseci. Putnici u našim vozilima su osigurani. Svi imamo lekarski pregled, koji taksista mora da ima u svom vozilu.

Rezervišite taksi do aerodroma online i ne brinite, vozite se sa profesionalnim taxi vozačima.
Taxi do aerodroma za 1000 din je cena koja je bila važeća pre deset godina. Mada i danas taxi prevoz iz blokova 44, blok 45, 61..itd ne prelazi hiljadu dinara.

Placanje Karticama

Čitači kartica

Svaku taxi vožnju možete platiti platnim karticama. Sva naša vozila su opremljena čitačima platnih kartica.

Wi-Fi

WiFi Ruteri

Sva naša vozila su opremljena wifi ruterima. Odmah po ulasku u vozilo možete koristiti besplatan internet.

Putarine

PARKING

Prtljag - Putarine

Bez neprijatnih iznenadjenja. Prtljag, sve putarine i troškovi parkinga su uračunati u cenu.